Kadrioru Staadion
 
otsi
Uudised
Koolinoorte MM toob Kadriorgu üle 700 noore
lisatud: 16.12.2008
Rahvusvaheline koolinoorte MM kergejõustikus Jean Humbert Cup – toimub Eestis 25.-30. juunini 2009. Tegemist on rahvusvahelise koolispordi võistluskalendri kõige olulisema suurvõistlusega.
Tallinnas, Kadrioru staadionil toimuvatele rahvusvahelistele koolinoorte maailmameistrivõistlustele kergejõustikus J. Humbert Cup, on tänaseks registreerunud 33 riiki. Eestisse on oodata lisaks Euroopa maade esindajatele ka väga palju põnevate ja eksootiliste maade sportalasi. Kokku on suurvõitluse raames Tallinnasse oodata rohkem kui 700 noort sportlast koos treenerite ja saatjatega.

Koolinoorte maailmameistrivõistluste ettevalmistused käivad täie hooga. Rohkem kui seitse kuud tegutsenud võistluste korralduskomitee on jaganud laiali ülesanded, loonud erinevad teenistused ja sõlminud lepingud ning kokkulepped peamiste partneritega.

16.detsembril Tallinna Linnavolikogu saalis kogunenud Jean Humbert Cup-i korralduskomitee vaatas üle 2008. aasta jooksul tehtud tööd. Lisaks võistluskomitee tööle tutvustati kõigile osapooltele ka kultuuriprogrammi ja teisi ürituse raames toimuvaid üritusi. Eraldi teemana tutvustati koosolekul spetsiaalselt rahvusvahelise spordisündmuse tarbeks Eesti Koolispordi Liidu poolt loodud veebikeskkonda www.isfathletics2009.com. Tegemist on interaktiivse veebikeskkonnaga, kust leiab kõike vajalikku infot, mis puudutab juunis toimuvaid suurvõistlusi. Keskkond täieneb pidevalt ja kõik info, mis on oluline eeskätt osavõtjatele, aga ka kaasaelajatele, on saadaval antud internetiaadressil. Veebikeskkond avatakse peagi.

Sportnet
                
Kadrioru Staadion - Roheline aas 24, Tallinn   Telefon: 601 3564   E-post: staadion@kadriorustaadion.ee
BestIT OÜ