Kadrioru Staadion
 
otsi
Uudised
2011.a juunioride EM Kadriorus!
lisatud: 03.05.2009
Euroopa Kergejõustikuliidu nõukogu otsustas 2.mail 2009 Frankfurdis, et 2011. aasta Euroopa juunioride kergejõustiku meistrivõistlused toimuvad Tallinnas, Kadrioru Staadionil.
Tallinna konkurendiks oli Itaalia linn Rieti. Korraldajamaa valimisel sai Tallinn 11 häält 16-st. Tallinnat esindasid Franfurdis Erich Teigamägi, kergejõustikuliidu peasekretär Sirje Lippe, olümpiavõitja Erki Nool, kultuuriministeeriumi kantsler Tõnu Seil ning Tallinna Spodi- ja Noorsooameti juht Rein Ilves.

Euroopa Kergejõustikuliidu delegatsioon käis Tallinna sobivust suurvõistluste võõrustajamaaks hindamas 9. aprillil. Visiidi käigus külastasid väliseksperdid Kadrioru Staadionit ja tutvusid Tallinna hotellidega.

"Tallinna kasuks räägivad linna lähedal paiknev lennujaam, väga head hotellid sportlaste ja kaasaelajate majutamiseks ning linna, kultuuriministeeriumi ja avalik-õigusliku televisiooni innukas toetus," lausus Euroopa kergejõustikuliidu nõukogu liige Karel Pilny toona ja tõi eelistena välja veel Eestis tugevalt juurdunud kergejõustikutraditsioonid ning asjaolu, et Tallinn on just 2011. aastal ka Euroopa kultuuripealinn.

Vaata pikemat uudist Sportnetist.

                
Kadrioru Staadion - Roheline aas 24, Tallinn   Telefon: 601 3564   E-post: staadion@kadriorustaadion.ee
BestIT OÜ